Categorie: Oferiți o sugestie unui antreprenor

Ver. 1 | Oferiți o sugestie unui antreprenor

Întrucât mi-ai cerut părerea cu privire la dacă ar trebui să devii antreprenor, lasă-mă să împărtășesc cu tine experiența mea. Mi-am deschis propria afacere când aveam aproximativ vârsta ta. Îmi amintesc și acum ce decizie dificilă a fost pentru mine.

A lucra pentru tine are atât puncte slabe cât și puncte forte. Pe de o parte, ești propriul tău șef, poți să-ți stabilești propriul program și să faci lucrurile așa cum consideri. Pe de altă parte, vei lucra mult mai mult pentru propria afacere decât ai face pentru orice alt angajator. De asemenea, dacă faci o greșeală, nu ai pe cine să dea vina. Deși oportunitatea unui succes financiar este mai mare dacă lucrezi pentru tine, riscurile pe care le asumi sunt, de asemenea, mult mai mari.

Deși la nivel personal am avut atât succes cât și satisfacție în conducerea propriei mele afaceri, știu că această cale nu este pentru toată lumea. Vă sugerez să continuați să solicitați sfaturi și altor antreprenori de succes și să faceți cercetări minuțioase cu privire la tiparul specific de afaceri pe care îl luați în considerare. Cu disponibilitatea ta de a munci din greu și abilitatea unică sunt sigur că vei avea succes. Nu ezita să mă suni dacă pot fi în continuare de ajutor!

Ver. 2 | Oferiți o sugestie unui antreprenor

Când mi-ai cerut sfatul cu privire la decizia de a te asocia cu un partener, am știut că lucrurile sunt delicate. Primul meu parteneriat a fost o experiență pozitivă, însă am avut o grijă deosebită la comunicare în toate etapele acestuia. Cred că este o strategie bună să te asociezi cu <<introduceți numele persoanei>>. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent în momentul în care stabiliți termenii parteneriatului.

În plus, te sfătuiesc să te consulți cu noul tău partener în toate deciziile, chiar și pe cele pe care le-ai lua de obicei singur. Acest lucru este foarte important, mai ales la început.

Eu am avut probleme în trecut din cauza unor omisiuni de acest tip, care puteau fi evitate dacă exista o comunicare mai bună. Desigur, tu ai o experiență îndelungată de colaborare cu viitorul tău partener și poți analiza mult mai bine aceste lucruri. Nu am nicio îndoială că vei avea un parteneriat de succes, dacă alegi acest drum. Mult succes!

Ver. 3 | Oferiți o sugestie unui antreprenor

Mi-ai cerut sfatul despre stabilirea unui plan de distribuire a profitului generat de afacerea ta. Cred că un astfel de plan ar putea fi o opțiune bună în acest moment. Cu toate acestea, înainte de a pune în aplicare unul, ar trebui să luați în considerare câteva elemente financiare relevante, cum sunt cele din lista de mai jos.

După ce ați răspuns la aceste întrebări, cred că veți ști dacă acest plan are sens pentru din punct de vedere financiar. Este posibil să descoperiți că există metode mai eficiente pentru a obține aceleași rezultate. Probabil vei avea și alte întrebări pe măsură ce răspunzi la cele pe care tocmai le-am enunțat. Sună-mă dacă crezi că te pot ajuta în continuare.

Ver. 4 | Oferiți o sugestie unui antreprenor

În calitate de avocat și prieten vechi al părinților dumneavoastră sunt mulțumit că ați apelat la serviciile mele. De asemenea, sunt încântat să vă transmit că firma dumneavoastră nu are nevoie de serviciile mele. Nu există niciun motiv pentru care nu puteți rezolva acest diferend cu partenerul dumneavoastră mult mai facil. Dacă urmați sugestiile mele de mai jos <<introduceți sugestiile la final>>  cu siguranță veți putea soluționa acest aspect legat de clienții cu creanțe destul de rapid.

Se încarcă
								
								

Categorii