Întrucât mi-ai cerut părerea cu privire la dacă ar trebui să devii antreprenor, lasă-mă să împărtășesc cu tine experiența mea. Mi-am deschis propria afacere când aveam aproximativ vârsta ta. Îmi amintesc și acum ce decizie dificilă a fost pentru mine.

A lucra pentru tine are atât puncte slabe cât și puncte forte. Pe de o parte, ești propriul tău șef, poți să-ți stabilești propriul program și să faci lucrurile așa cum consideri. Pe de altă parte, vei lucra mult mai mult pentru propria afacere decât ai face pentru orice alt angajator. De asemenea, dacă faci o greșeală, nu ai pe cine să dea vina. Deși oportunitatea unui succes financiar este mai mare dacă lucrezi pentru tine, riscurile pe care le asumi sunt, de asemenea, mult mai mari.

Deși la nivel personal am avut atât succes cât și satisfacție în conducerea propriei mele afaceri, știu că această cale nu este pentru toată lumea. Vă sugerez să continuați să solicitați sfaturi și altor antreprenori de succes și să faceți cercetări minuțioase cu privire la tiparul specific de afaceri pe care îl luați în considerare. Cu disponibilitatea ta de a munci din greu și abilitatea unică sunt sigur că vei avea succes. Nu ezita să mă suni dacă pot fi în continuare de ajutor!