Categorie: Oferiți o sugestie unui client

Ver. 1 | Oferiți o sugestie unui client

Am revizuit informațiile financiare pe care mi le-ați oferit și le-am comparat cu cifrele de anul trecut. Conform calculelor mele, prognosticul este destul de negativ. Investițiile dumneavoastră pe toate piețele relevante nu sunt performante așadar cred că este momentul să aveți în vedere trecerea portofoliului dumneavoastră în administrarea unui profesionist, așa cum am discutat și anul trecut.

Sunteți un om de afaceri dedicat și de succes, tocmai de aceea nu puteți găsi timpul necesar pentru a vă monitoriza investițiile. Dacă nu sunteți de acord sau credeți că am înțeles greșit această situație, vă rog să mă sunați pentru a putea discuta problema.

Ver. 2 | Oferiți o sugestie unui client

Ne pare rău că nu vă putem furniza formularele de evidență pe care le utilizați în mod curent. Deoarece majoritatea companiilor și-au informatizat operațiunile în ultimii 5 ani, aceste tipuri de formulare sunt din ce în ce mai dificil de procurat. Poate că în acest moment ar fi un bun prilej să faceți tranziția la evidența computerizată.

Toate aceste tipuri de operațiuni pot fi înregistrate mult mai rapid și precis decât folosind metodele convenționale. Deși investiția inițială pare mare, timpul economisit și acuratețea datelor sunt un factor important care trebuie luat în considerare. Dacă vă hotărați să faceți acest pas vă putem oferi consultanță referitoare la soluțiile software pe care le-am putea adapta nevoilor dumneavoastră. Așteptam opinia dumneavoastră după ce analizați în amănunt această posibilitate.

Ver. 3 | Oferiți o sugestie unui client

Din păcate, în ultimele șase luni ați întârziat de trei ori cu efectuarea plăților agreate în acordul nostru. De obicei nu percepem penalități pentru în aceste cazuri ci le oferim clienților noștri posibilitatea de a alege un program de plată personalizat, care se potrivește situației financiare curent sau nevoilor bugetare actualizate. Vă asigurăm că dorim să facem tot posibilul pentru a securiza operațiunile contului dumneavoastră și că sunt deschiși de a discuta această situație cu dumneavoastră personal sau telefonic.

Ver. 4 | Oferiți o sugestie unui client

Îmi pare rău să aflu că subsolul dumneavoastră a fost inundat săptămâna trecută din cauza unui defect la o țeavă de apă. Vestea bună este că restul casei dumneavoastră nu a fost afectată. Din păcate, multe case suferă daune de acestea tip din cauza unor garnituri slăbite sau a uzurii ridicate a instalațiilor. Sunt sigur că nu doriți ca o problemă de acest fel să apară în altă zonă a imobilului dumneavoastră, de aceea vă rog să îmi permiteți să programez o verificare completă a tuturor instalațiilor din imobil.

Este important să evaluăm dacă acestea sunt sigure. Pe termen lung puteți economisi semnificativ dacă optați pentru revizii la termen regulat. Vă rog să mă contactați pentru a face o programare la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii