Categorie: Oferiți o sugestie unui furnizor sau distribuitor

Ver. 1 | Oferiți o sugestie unui furnizor sau distribuitor

Chiar acum suntem pe punctul de a comanda materialele de papetărie necesare pentru luna următoare și dorim să vă oferim o sugestie care ar putea dubla valoarea acestei comenzi. Afacerea noastră necesită transmiterea lunară a referatelor de necesitate pentru benzi de ambalare și cutii de carton. În acest moment dorim să comandăm tot de la dumneavoastră și <<introduceți numele produselor>>.

Dacă aveți capacitatea logistică de a ne livra produsele săptămânal, puteți deveni unicul nostru furnizor pentru toate aceste tipuri de articole. În acest fel, vânzările dumneavoastră vor crește și vom reduce și fluxul de documente care trebuie completate de fiecare dată.

Ver. 2 | Oferiți o sugestie unui furnizor sau distribuitor

Am o sugestie care cred că ar fluidiza procesul de cumpărare din magazinul dumneavoastră și l-ar face mult mai prietenos pentru clienți. Apreciez dorința de a expune o mare varietate de produse, însă cred că o selecție mai atentă a tipurilor de mărfuri ar putea diminua aglomerarea de pe culoar și ar face mulți clienți mai fericiți.

Se pare că aglomerația continuă îi descurajează pe mulți dintre vizitatori, în special pe cei care au dificultăți în a ajunge la rafturile foarte înalte sau care au nevoie de coșuri foarte mari pentru a-și transporta cumpărăturile. Dacă nu este posibilă reducerea varietății produselor aș sugera să mutați materialele publicitare în partea din față a magazinului, pentru a elibera mai mult spațiu pe coluar.

Ver. 3 | Oferiți o sugestie unui furnizor sau distribuitor

După cum am discutat deja, problema cu care mă confrunt este că nu mi-au fost livrate comenzile până la data agreată, deoarece nu am putut să plasez comanda cu cel puțin <<introduceți numărul de zile>> înainte. Situația cu care mă confrunt este o problemă de buget care nu îmi permite să blochez acele sume pentru un termen atât de mare.

În acest sens, doresc să vă sugerez ca pentru partenerii cu care aveți o relație de durată să eliminați această condiție. Întrucât sediul dumneavoastră logistic se află la o distanță relativ redusă de sediul meu, putem găsi și alte căi convenabile de livrare, care să nu implice un cost ridicat, sau de ce nu, să îmi organizez singur transportul. În acest fel pot fi sigur că aș primi marfa la timp. Sper ca această idee să vă convină și dumneavoastră. Vă rog să mă anunțați cât mai curând ce decideți în legătură cu această propunere.

Se încarcă
								
								

Categorii