Categorie: Răspundeți negativ unei sugestii

Ver. 1 | Răspundeți negativ unei sugestii

Vă mulțumim pentru sugestiile dumneavoastră despre modul în care am putea folosi banii rămași în buget. Este clar că v-ați gândit mult la aceste propuneri și, dacă mi-ați fi spus despre ele cu trei săptămâni mai devreme, ar fi fost posibil să le implementăm. Îmi pare rău să vă informăm că am alocat deja banii unei alte cauze. Cred că nu veți fi dezamăgit să aflați de decizia noastră de direcționa suma spre biblioteca locală.

În acest fel, toți copiii din comunitatea noastră pot beneficia de pe urma acestor fonduri pentru mulți ani de acum înainte. Vă mulțumim pentru implicare și mă bucur că și alți membri ai societății noastre consideră că ar trebui să donăm în mod regulat cauzelor caritabile.

Ver. 2 | Răspundeți negativ unei sugestii

Am revizuit sugestia dumneavoastră de a suplimenta organigrama cu o nouă poziție de secretară. Suntem conștienți că uneori personalul actual este copleșit de volumul mare de muncă, însă, la acest moment, managementul nu dorește să ia în considerare ideea unei noi angajări, în acest moment. Am notat cererea pe care ați făcut-o și o voi readuce în atenția conducerii peste șase luni.

Apreciez inițiativa și datele pe care le-ați prezentat, care sunt cu adevărat impresionante. Să vedem ce se întâmplă în șase luni!

Ver. 3 | Răspundeți negativ unei sugestii

Am luat notă de sugestia dumneavoastră de a contracta un singur furnizor de echipamente de birotică. Desigur, un contract unic ar reduce semnificativ numărul de facturi pe care departamentul de contabilitate ar trebui să le proceseze, însă conducerea consideră că în acest moment trebuie să continuăm colaborarea cu toți cei trei furnizori curenți, care sunt capabili, prin eforturi comune, să ne satisfacă toate necesitățile curente. Dacă, în viitor, vom putea comanda toate articolele pe care le folosim la un singur furnizor, cu siguranță vom reconsidera această politică.

Se încarcă
								
								

Categorii