Categorie: Răspundeți pozitiv unei sugestii

Ver. 1 | Răspundeți pozitiv unei sugestii

Vă mulțumim că ați evidențiat problemele cu personalul din departamentul dumneavoastră, dar mai ales că ați oferit sugestii de rezolvare. Sunt de acord cu propunerile pe care le-ați făcut legate de procesul de recrutare la noilor candidați.

Într-adevăr, trebuie să abordăm problema calificărilor minime ale candidaților chiar din timpul interviului, înainte ca persoana să fie angajată. Numai în acest fel vom reuși să ne înconjurăm de o echipă eficientă și fidelă. Am programat o întâlnire cu dumneavoastră joi după-amiază, pentru a discuta despre implementarea acestor modificări în detaliu. Vă apreciez grija și implicarea!

Ver. 2 | Răspundeți pozitiv unei sugestii

După cum sunteți deja obișnuit, ascultăm cu mare atenție opiniile clienților noștri. Hotărârea noastră de a vă oferi în mod constant soluții la nevoile financiare se reflectă în numeroasele produse dezvoltate recent, pe care le veți găsi în broșura atașată. Vă rugăm să parcurgeți lista cu noile servicii pe care vi le punem la dispoziție.

Credem că veți fi mulțumit de noile oportunități pe care le veți regăsi în noua noastră ofertă. Promitem să continuăm să găsim noi modalități de a satisface cererile financiare,  despre care știm că sunt într-o continuă schimbare, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele propuse. Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră în a ne ajuta să creăm servicii noi și versatile.

 

Ver. 3 | Răspundeți pozitiv unei sugestii

Vă mulțumim pentru sugestia dumneavoastră de a prelungi programul nostru în serile de vineri. Argumentele dumneavoastră au fost foarte convingătoare. Începând cu <<introduceți data>> vom rămâne deschiși până la <<introduceți ora>> în fiecare vineri. Cred că aveți dreptate, oamenii doresc să se relaxeze mai mult la final de săptămână. Dacă aveți alte idei utile, nu ezitați să mă anunțați.

Ver. 4 | Răspundeți pozitiv unei sugestii

Apreciem sugestia dumneavoastră de a instala mai multe zone de hidratare în centrul nostru comercial. În prezent, analizăm costurile de instalare, însă suntem siguri că cel puțin trei astfel de zone vor fi disponibile înainte de sezonul de vară. Clădirea a fost proiectată în acest sens, însă acele spații nu au fost incluse în faza inițială deoarece costurile de construcție au fost mult mai mari decât s-a estimat. Poate că acum este momentul de a finaliza acest proiect! Vă mulțumim că ne-ați atras atenția.

Se încarcă
								
								

Categorii