Categorie: Refuzul de a oferi un sfat personal

Ver. 1 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Sunt flatat că mi-ați cerut statul într-o problemă atât de delicată.

Regret profund că nu vă pot ajuta, însă nu am nici expertiza nici experiența necesare pentru a vă reprezenta într-un proces de divorț. Vă pot recomanda unui coleg din <<introduceți numele orașului>>, care se ocupă de astfel de cazuri de peste 20 de ani.

Dacă doriți, mă pot ocupa să fiți primiți cât mai curând. Orice ați decide să faceți în continuare, vă asigur de tot suportul meu!

Ver. 2 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Deși sunt onorat că ați apelat la expertiza mea, îmi pare rău că trebuie să resping cererea dumneavoastră. Experiența mea în sectorul imobiliar comercial este limitată, fapt care nu îmi conferă calificarea să răspund la întrebările dumneavoastră.

Cu toate acestea, <<introduceți numele persoanei>>, un alt agent din biroul nostru, lucrează în acest domeniu de mai bine de zece ani și are o înțelegere profundă a pieței. V-aș recomanda să-l contactați direct pentru a vă răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Mulțumesc că v-ați gândit la mine și vă urez succes în noul dumneavoastră proiect.

Ver. 3 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Am primit scrisoarea prin care îmi solicitați o serie de sfaturi cu privire la modul în care puteți investi o parte din moștenirea pe care ați primit-o recent. Apreciez încrederea pe care mi-ați arătat-o, însă simt că ar fi mult mai bine dacă ați solicita sfatul obiectiv al unui profesionist din domeniul financiar.

Apreciez prea mult prietenia noastră pentru a o pune în pericol din cauza unor potențiale consilieri financiare eronate. Există mulți profesioniști calificați, de renume, care vă pot sfătui mult mai bine decât aș putea eu să o fac.

Vă doresc să identificați curând pe cineva care vă poate ajuta în această problemă importantă. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cât mai curând!

Ver. 4 | Refuzul de a oferi un sfat personal

Pe cât de mult mi-ar plăcea să iar parte activ la deciziile pe care urmează să le iei în perioada imediat următoare cu privire la viața ta personală, din păcate nu pot îți ofer sfatul meu.

Orice opinie în legătura cu relația ta cu <<introduceți numele persoanei>>, m-ar pune într-o poziție de conflict de interese, care s-ar putea întoarce împotriva mea.

Vă doresc mult noroc și înțelepciune în deciziile dificile pe care urmează să le luați.

Se încarcă
								
								

Categorii