Categorie: Solicitarea unor sugestii de la angajați și clienți

Ver. 1 | Solicitarea unor sugestii de la angajați și clienți

În eforturile noastre continue de reducere a costurilor de producție, ne orientăm către persoanele cele mai apropiate de procesul de producție, pentru a ne oferi sugestii despre cum am putea fi mai eficienți, fără a compromite calitatea produselor noastre. Vă rugăm să ne transmiteți ideile dumneavoastră până la <<introduceți data>>.

Vom selecta cele mai bune cinci sugestii, pe care le vom implementa începând de trimestrul următor. Desigur, ideile câștigătoare vor beneficia de un premiu surpriză, care va fi acordat la ședința noastră anuală.

Ver. 2 | Solicitarea unor sugestii de la angajați și clienți

Suntem deschiși la toate sugestiile tuturor angajaților din compania noastră care ne pot oferi idei despre cum am puteam îmbunătăți serviciile noastre dar mai ales activitatea departamentului nostru de relații cu clienții.

Pentru a vă încuraja să contribuiți la acest demers, instituim un sistem de bonus lunar, care se va acorda angajatului a cărui sugestie va fi selectată de către management și mai apoi implementată. În fiecare lună conducerea va selecta cea mai bună idee, iar la finalul se va acorda un bonus cumulativ tuturor angajaților departamentului care a generat cele mai bune idei.

Ver. 3 | Solicitarea unor sugestii de la angajați și clienți

De-a lungul anilor, unele dintre cele mai bune idei pe care le-am primit au venit de la clienții noștri. Recent am acceptat sugestia de a acorda un bonus fiecărui client care ne dă o sugestie pe care o putem pune în practică.

Data viitoare când vă aflați în magazinul nostru nu ezitați să ne transmiteți gândurile dumneavoastră, pentru a putea intra în posesia reducerii de <<introduceți suma>> la oricare dintre produsele noastre. Așteptăm cu nerăbdare ideile dumneavoastră.

Se încarcă
								
								

Categorii