Categorie: Sugestii de modificare a unui contract sau acord

Ver. 1 | Sugestii de modificare a unui contract sau acord

Vă mulțumesc pentru timpul pe care l-ați investit în pregătirea contractului de colaborare. Toate articolele sunt în regulă, cu excepția celui în care se stipulează includerea în prețul final și a <<introduceți produsele sau serviciile>>. Din păcate, nu am agreat acest lucru la discuția noastră inițială cu clientul însă putem să reglementăm situația printr-un addendum la contract.

Vă rog să reveniți spre aprobare cu forma actualizată a contractului, astfel încât să putem începe procesul cât mai curând posibil.

Ver. 2 | Sugestii de modificare a unui contract sau acord

Vă transmit pe această cale o observație la contractul de lucrări de construcție pentru casa noastră. Așa cum am solicitat inițial, tranșele lunare vor fi achitate începând cu <<introduceți data>>. Dacă țineți bine minte, am solicitat ca plățile sa fie procesate în data de întâi a fiecărei luni calendaristice. Pe această cale, vă rog să modificați contractul pentru a fi în concordanță cu acest program de plăți.

Voi semna noul contract de îndată ce îl voi primi în forma finală. Dacă aveți întrebări, vă rog să sunați la <<introduceți numărul de telefon>>. Vă mulțumim pentru amabilitatea dumneavoastră de a rezolva această problemă.

Ver. 3 | Sugestii de modificare a unui contract sau acord

În linii mari, termenii contractului propus de dumneavoastră sunt acceptabili. Cu toate acestea, două dispoziții din cadrul lui nu sunt conforme cu politica noastră de plăți, pe care o va detalia cu dumneavoastră contabilul nostru, în decursul săptămânii viitoare. Vă rog să luați în considerare indicațiile dânsului și să mă anunțați care este decizia dumneavoastră. Dacă sunteți de acord cu sugestiile mele, sunt dispus să semnez imediat contractul de colaborare.

Se încarcă
								
								

Categorii