Categorie: Urări de bine | însănătoşire grabnică

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Ne-am bucurat mult să aflăm vestea cea bună, și anume că veți fi complet refăcut într-un interval de două luni după problemele de sănătate cu care v-ați confruntat la finalul anului. Ați fost în gândurile și rugăciunile noastre în toate zilele acestea. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem, dar în același timp, nu vă grăbiți cu faza de recuperare, deoarece este cea mai importantă din tot procesul. Acesta este aspectul vital pentru moment: să vă refaceți complet. Avem totul asigurat și structurat până vă veți întoarce, așa că singura dumneavoastră grijă este să fiți sigur că sunteți complet vindecat. Va fi destul timp pentru a discuta despre afaceri! Multa sănătate!

Ver. 2 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Tocmai ce <<introduceți numele persoanei>> mi-a spus despre accidentul dumneavoastră de zilele trecute. Îmi pare rău că tratamentul necesită  internarea în spital pentru câteva zile, dar este important să fiți sub supraveghere stricta. Vrem să știți că vă purtăm în gândurile noastre și ne rugăm pentru refacerea completă a stării dumneavoastră de sănătate.

Într-adevăr, avem nevoie de dumneavoastră printre noi ca și coleg, dar mai mult de atât, avem nevoie de dumneavoastră ca prieten! O parte dintre colegi vă vor vizita în următoarele zile. Dacă aveți nevoie de ceva anume, doar spuneți-ne. Cu toții vă urăm însănătoșire grabnică și ne dorim ca șederea dumneavoastră în spital să fie cât mai scurtă posibil!

Ver. 3 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Cu toții am fost luați prin surprindere când am aflat veștile legate de starea dumneavoastră de sănătate. Întotdeauna ați fost o persoană extrem de activă, cu o stare de sănătate de invidiat. Însă, am înțeles că sunteți pe mâini bune acum, așa că suntem convinși că vă veți reface cât mai curând. Nu vă gândiți la muncă în perioada aceasta! Aveți printre noi o mulțime de colegi și prieteni buni care se vor ocupa de acest aspect.

Ne dorim, în aceste clipe, să vă însănătoșiți cât mai curând posibil. Vă transmitem multă sănătate și cele mai bune gânduri!

Ver. 4 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Ne pare rău să aflăm despre recenta deteriorare a stării dumneavoastră de sănătate. Vrem să știți că sunteți în gândurile noastre zi de zi. Sunt convins că fiecare persoană din companie v-ar transmite aceleași calde urări de bine. Sunteți un coleg și un prieten valoros! Un număr remarcabil de oameni s-au oferit să o ajute pe <<introduceți numele persoanei>> cu multele lucruri care trebuie făcute în momente ca acestea.

Vă asigur că <<introduceți numele persoanei>> va primi tot ajutorul de care are nevoie. Încă o dată, sunteți în inima și în rugăciunile noastre. Aveți grijă de dumneavoastră și însănătoșire grabnică!

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui prieten

Ne pare rău să aflăm despre accidentul tău! <<Introduceți numele persoanei>> și cu mine chiar ne-am întrebat de ce nu te-am mai văzut în ultima vreme. Ne bucurăm că nu a fost mai grav de atât. Sperăm să trecem pe la tine săptămâna viitoare în drumul nostru către <<introduceți numele orașului>>. Dacă putem să îți aducem ceva sau să ajutăm cu orice pentru ca zilele astea să treacă mult mai repede și mai ușor, doar dă-ne un telefon și vom fi încântați să ne oferim suportul.

Știm că ești pe mâini bune alături de doctorul <<introduceți numele persoanei>>. Sperăm sincer că ești din ce în ce mai bine pe zi ce trece și aștept sa ne vedem în curând.

Ver. 2 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui prieten

Tocmai ce am aflat de la mama ta că există riscul ca actuala ta răceala să se transforme într-o bronșită. Mă bucur că o iei ușor, asta e foarte important, deoarece ceva de genul bronșitei poate să se înrăutățească dacă nu este tratată la timp, iar noi avem nevoie de tine sănătoasă pentru campionatul de luna următoare.

Dacă există ceva cu care eu și <<introduceți numele persoanei>> te putem ajuta, te rog să ne spui direct, fără niciun fel de constrângere. Aș putea să te ajut cu unele din sarcinile pe care le ai de făcut după ora 18:00. Te rog să te bazezi pe ajutorul nostru și să te refaci cât de repede!

Ver. 3 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui prieten

Îmi pare rău să aud despre fractura de claviculă pe care ai suferit-o săptămâna trecută. Bănuiesc că vei renunța o perioadă la bicicletă și va trebui să auzi vorba preferată a lui <<introduceți numele persoanei>> “ți-am spus eu”. Când mi-am rupt și eu clavicula mi-a fost foarte greu, deoarece eram nevoit să îmi folosesc o singură mână pentru toate activitățile cotidiene, incluzând aici și școala.  Însă, la cum te cunosc, te vei descurca de minune și vei trece ușor peste aceste momente. Îți doresc multă sănătate și însănătoșire grabnică!

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat familiei unui angajat

Ne pare nespus de rău să aflăm că fiica dumneavoastră este internată în spital. Suntem convinși că evoluția sănătății ei va fi un pozitivă, mai ales că beneficiază de grija dumneavoastră continuă. Știm că această situație nedorită poate fi o grijă în plus pentru dumneavoastră, pe lângă eforturile pe care trebuie să le depuneți constant la locul de muncă.

Vă amintim că puteți să optați pentru o perioadă de concediu medical, ca să îi puteți acorda cea mai bună îngrijire fetiței dumneavoastră. Cu toții suntem alături de  micuța <<introduceți numele persoanei>>.

Se încarcă
								
								

Categorii