Categorie: Mesaj de însănătoșire grabnică adresat familiei unui angajat

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat familiei unui angajat

Ne pare nespus de rău să aflăm că fiica dumneavoastră este internată în spital. Suntem convinși că evoluția sănătății ei va fi un pozitivă, mai ales că beneficiază de grija dumneavoastră continuă. Știm că această situație nedorită poate fi o grijă în plus pentru dumneavoastră, pe lângă eforturile pe care trebuie să le depuneți constant la locul de muncă.

Vă amintim că puteți să optați pentru o perioadă de concediu medical, ca să îi puteți acorda cea mai bună îngrijire fetiței dumneavoastră. Cu toții suntem alături de  micuța <<introduceți numele persoanei>>.

Ver. 2 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat familiei unui angajat

Am aflat zilele trecute despre situația fratelui dumneavoastră <<introduceți numele persoanei>>. Îmi pare foarte rău să aud asemenea vești triste și sunt convins că vă este extrem de greu să vă concentrați asupra proiectelor curente în aceste condiții. Puteți să vă luați liniștit câteva zile libere în decursul acestei săptămâni.

Anunțați-mă, vă rog, când doriți să vă veți lua aceste zile libere pentru a distribui o parte din sarcinile urgente colegilor din departament. Vă rog să îi transmiteți multă sănătate și însănătoșire grabnică fratelui dumneavoastră!

Ver. 3 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat familiei unui angajat

Ne pare rău să aflăm despre boala cu care se confruntă mama dumneavoastră. Multe lucruri din lumea aceasta sunt dificile, însă nimic nu se compară cu a-ți vedea mama bolnavă. Când aveți ocazia, vă rugăm să îi transmiteți multă sănătate din partea noastră și însănătoșire grabnică. De asemenea, vă rugăm să îl contactați pe <<introduceți numele persoanei>> în cazul în care aveți nevoie de mai mult timp liber pentru a avea grijă de mama dumneavoastră.

Ver. 4 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat familiei unui angajat

Din câte am înțeles, fiul dumneavoastră <<introduceți numele persoanei>> se află în spital. Nu știm care este starea lui la acest moment, însă știm cât de stresantă poate fi  această perioadă. Înțelegem durerea prin care treceți, de aceea, dacă aveți nevoie de mai mult timp liber pentru a avea grijă de el, facem tot posibilul să rezolvăm și acest aspect. Aveți sprijinul nostru aici, la locul de muncă! Vă transmitem cele mai bune gânduri și îi urăm fiului dumneavoastră însănătoșire grabnică!

Se încarcă
								
								

Categorii