Categorie: Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Ne-am bucurat mult să aflăm vestea cea bună, și anume că veți fi complet refăcut într-un interval de două luni după problemele de sănătate cu care v-ați confruntat la finalul anului. Ați fost în gândurile și rugăciunile noastre în toate zilele acestea. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem, dar în același timp, nu vă grăbiți cu faza de recuperare, deoarece este cea mai importantă din tot procesul. Acesta este aspectul vital pentru moment: să vă refaceți complet. Avem totul asigurat și structurat până vă veți întoarce, așa că singura dumneavoastră grijă este să fiți sigur că sunteți complet vindecat. Va fi destul timp pentru a discuta despre afaceri! Multa sănătate!

Ver. 2 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Tocmai ce <<introduceți numele persoanei>> mi-a spus despre accidentul dumneavoastră de zilele trecute. Îmi pare rău că tratamentul necesită  internarea în spital pentru câteva zile, dar este important să fiți sub supraveghere stricta. Vrem să știți că vă purtăm în gândurile noastre și ne rugăm pentru refacerea completă a stării dumneavoastră de sănătate.

Într-adevăr, avem nevoie de dumneavoastră printre noi ca și coleg, dar mai mult de atât, avem nevoie de dumneavoastră ca prieten! O parte dintre colegi vă vor vizita în următoarele zile. Dacă aveți nevoie de ceva anume, doar spuneți-ne. Cu toții vă urăm însănătoșire grabnică și ne dorim ca șederea dumneavoastră în spital să fie cât mai scurtă posibil!

Ver. 3 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Cu toții am fost luați prin surprindere când am aflat veștile legate de starea dumneavoastră de sănătate. Întotdeauna ați fost o persoană extrem de activă, cu o stare de sănătate de invidiat. Însă, am înțeles că sunteți pe mâini bune acum, așa că suntem convinși că vă veți reface cât mai curând. Nu vă gândiți la muncă în perioada aceasta! Aveți printre noi o mulțime de colegi și prieteni buni care se vor ocupa de acest aspect.

Ne dorim, în aceste clipe, să vă însănătoșiți cât mai curând posibil. Vă transmitem multă sănătate și cele mai bune gânduri!

Ver. 4 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui angajat sau colaborator aflat în convalescență

Ne pare rău să aflăm despre recenta deteriorare a stării dumneavoastră de sănătate. Vrem să știți că sunteți în gândurile noastre zi de zi. Sunt convins că fiecare persoană din companie v-ar transmite aceleași calde urări de bine. Sunteți un coleg și un prieten valoros! Un număr remarcabil de oameni s-au oferit să o ajute pe <<introduceți numele persoanei>> cu multele lucruri care trebuie făcute în momente ca acestea.

Vă asigur că <<introduceți numele persoanei>> va primi tot ajutorul de care are nevoie. Încă o dată, sunteți în inima și în rugăciunile noastre. Aveți grijă de dumneavoastră și însănătoșire grabnică!

Se încarcă
								
								

Categorii