Categorie: Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui coleg de scoală

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui coleg de scoală

Ce mare păcat că te-ai îmbolnăvit exact în perioada în care studiem despre <<introduceți subiectul>>. Am înțeles că ți-a plăcut mult acest domeniu. <<Introduceți numele persoanei>> mi-a spus că ți-ar plăcea să fii la curent cu ce se mai învață pe la școală, așa că m-am gândit ca data următoare când vin să te vizitez, să îmi aduc laptopul să te pun la curent. Între timp, gândește-te la alte lucruri pe care ai vrea să le mai faci pe laptop și anunță-mă, ca să rezolvăm din timp. Însă până atunci, ascultă de sfaturile doctorilor și vei fi tot mai bine pe zi ce trece! Ținem legătura!

Ver. 2 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui coleg de scoală

Mă bucur să aud că operația ta a decurs bine! Abia așteptăm să te vizităm, de îndată ce mama ta spune că este în regulă. Asistentele au spus că nu este vreo problemă în a conecta jocul video la televizorul de la spital, așadar noi vom veni pregătiți cu toate cele necesare. Suntem mândri de tine și îți dorim să te refaci cât mai repede!

Ver. 3 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui coleg de scoală

Mama ta mi-a spus că ai căzut ieri cu bicicleta și te-ai rănit destul de rău. Ne pare rău să aflăm acest lucru, însă ne bucurăm că ai purtat casca de protecție și nu te-ai rănit la cap. Am să le reamintesc tuturor celor pe care îi cunosc să poarte întotdeauna o cască! De asemenea, ți-am cumpărat mănuși noi pentru bicicletă, pe care să le porți de îndată ce te refaci. Te așteptăm cât mai curând la scoală!

Ver. 4 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui coleg de scoală

A fi bolnav nu e deloc distractiv, așa că sper să te refaci repede! Micul <<introduceți numele persoanei>> întreabă tot timpul de tine. Sperăm să îți placă ciocolata pe care ți-am trimis-o! Împarte-o cu prietenii și familia ta și păstrează una și pentru <<introduceți numele persoanei>> pe când venim să te vizităm. Ne dorim să te refaci cât de repede!

Se încarcă
								
								

Categorii