Categorie: Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui prieten

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui prieten

Ne pare rău să aflăm despre accidentul tău! <<Introduceți numele persoanei>> și cu mine chiar ne-am întrebat de ce nu te-am mai văzut în ultima vreme. Ne bucurăm că nu a fost mai grav de atât. Sperăm să trecem pe la tine săptămâna viitoare în drumul nostru către <<introduceți numele orașului>>. Dacă putem să îți aducem ceva sau să ajutăm cu orice pentru ca zilele astea să treacă mult mai repede și mai ușor, doar dă-ne un telefon și vom fi încântați să ne oferim suportul.

Știm că ești pe mâini bune alături de doctorul <<introduceți numele persoanei>>. Sperăm sincer că ești din ce în ce mai bine pe zi ce trece și aștept sa ne vedem în curând.

Ver. 2 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui prieten

Tocmai ce am aflat de la mama ta că există riscul ca actuala ta răceala să se transforme într-o bronșită. Mă bucur că o iei ușor, asta e foarte important, deoarece ceva de genul bronșitei poate să se înrăutățească dacă nu este tratată la timp, iar noi avem nevoie de tine sănătoasă pentru campionatul de luna următoare.

Dacă există ceva cu care eu și <<introduceți numele persoanei>> te putem ajuta, te rog să ne spui direct, fără niciun fel de constrângere. Aș putea să te ajut cu unele din sarcinile pe care le ai de făcut după ora 18:00. Te rog să te bazezi pe ajutorul nostru și să te refaci cât de repede!

Ver. 3 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui prieten

Îmi pare rău să aud despre fractura de claviculă pe care ai suferit-o săptămâna trecută. Bănuiesc că vei renunța o perioadă la bicicletă și va trebui să auzi vorba preferată a lui <<introduceți numele persoanei>> “ți-am spus eu”. Când mi-am rupt și eu clavicula mi-a fost foarte greu, deoarece eram nevoit să îmi folosesc o singură mână pentru toate activitățile cotidiene, incluzând aici și școala.  Însă, la cum te cunosc, te vei descurca de minune și vei trece ușor peste aceste momente. Îți doresc multă sănătate și însănătoșire grabnică!

Se încarcă
								
								

Categorii