Categorie: Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui profesor

Ver. 1 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui profesor

Când fiica noastră <<introduceți numele persoanei>> ne-a spus despre faptul că v-ați îmbolnăvit am fost extrem de întristați. Însă, suntem bucuroși că nu e nimic grav și veți lipsi doar câteva zile. Din punctul de vedere al <<introduceți numele persoanei>>, dar și al nostru, sunteți cel/cea mai bun/ă profesor/profesoară pe care l-a/a cunoscut/cunoscut-o. Ea, împreună cu alți colegi de ai ei, v-au trimis deja un email colectiv prin care vă transmit cele mai bune gânduri. De asemenea, și noi vă dorim să vă refaceți cât mai repede posibil. Cu cele mai bune gânduri,<<introduceți numele persoanei>> !

Ver. 2 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui profesor

Este un mare păcat că starea dumneavoastră de sănătate s-a deteriorat tocmai în această perioadă, având în vedere că atât dumneavoastră cât și studenții v-ați acomodat foarte repede unii cu ceilalți. Sperăm să puteți să vă reîntoarceți în curând la catedră. Între timp, profesorul dumneavoastră înlocuitor depune un efort considerabil pentru a fi pe placul studenților, iar mulți dintre părinți încearcă să fie de ajutor. Cu toții vă dorim o însănătoșire grabnică și ne dorim să vă revedem refăcut cât de curând posibil.

Ver. 3 | Mesaj de însănătoșire grabnică adresat unui profesor

Fiica noastră <<introduceți numele persoanei>> împreună cu toată grupa ei vă simt lipsa și își doresc să vă refaceți bine cât de curând posibil. Știm că infecția pulmonară pe care ați contactat-o este o condiție medicală serioasă, așa că vă transmitem cu toții însănătoșire grabnică și vă dorim ca starea dumneavoastră de sănătate să revină la normal cât mai curând posibil. Unii dintre noi încercăm să ajutăm cu tot ce ne stă în putință, însă dacă aveți orice alte sugestii prin care putem fi de folos, vă să ne anunțați.

Se încarcă
								
								

Categorii